13. maaliskuuta 2011

Mikko Sidoroff / 13.3.2011

Siitä onkin jokunen tovi, kun olen tänne kunnon tekstiä raapustellut, joten kerrotaanpa kerralla ne kaikista tärkeimmät kuulumiset:

Tämän kevään saldo on jo nyt hyvinkin plussan puolella ja seuraavat viikotkin tulvevat olemaan äärettömän antoisia, joskin vaativia. Ensiksikin levytimme Kamarikuoro Krysostomoksen kanssa tammikuun lopulla toisen levymme. Tulipahan taas todettua se, miten levyttäminen tekee kuorolle hyvää; yhteishenki oli korkea ja meillä oli hauskaa rankoista sessioista huolimatta. Uskon, että positiivisuusuuden ja ilon voi kuulla myös lopputuloksesta.

Mitä tulee seuraaviin viikkoihin, viittasin niilä A-kurssiini, jonka lähtölaskenta on jo alkanut. "Tyyntä ja Myrskyä" niminen konsertti pidetään 26.3.2011 klo 19 Sibelius-Akatemian Konserttisalissa ja se on sitten kuoromusiikin tykitystä olan takaa kolmen kuoron voimin. Krysostomos, TYYn Kuoro ja Sibelius-Akatemian Vokaaliyhtye ovat lauteilla allekirjoittaneen johdolla.

Tällä hetkellä tuntemukset ovat suhteellisen rauhalliset, sillä kaikki ns. "esivalmistelut" ovat menneet suunnitelmien mukaisesti. Toivotaan, että kaikki menisi hyvin aina viimemetreille asti.

Kevät tuo myös tullessaan ison henkilökohtaisen elämänmuutoksen: valmistumisen. En ole koskaan eläessäni ollut ilman opiskelijastatusta ja se tuntuukin aika isolta muutokselta. Työllistyminen ja elannonsaaminen on aika pitkälti itsestä ja omasta mielikuvituksesta kiinni. Täytyy uskoa ja luottaa, että sitä riittää pitkälle!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu